Post by pracinderufol on Feb 4, 2022 17:37:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops: Gun Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Имао сам ову игрицу на неким од мојих других телефона и одлично ради, једина лоша ствар коју морам да кажем је да је понекад флеш прасак далеко и да вас још увек погађа, али осим те сјајне игре
Играјући ову игру дуже време, програмери морају да поправе грешку када завршите изазов Црате-а и понекад се ресетује када кликнете на њу и морате да почнете изнова, што значи да морате да добијете још 20 снимака главе што је 40 хитаца у главу уместо само оригиналних 20, гранате не оштећују куле Сентри, што нема смисла јер не можете чак ни да станете испред једне а да не умрете, тако да би било лепо да можете бацити гранату и оштетити их .
свиђа ми се да нема много додатака, али волео бих да има више мапа
Играо сам је 2 и по сата, али је деинсталиран.. Добра игра, али треба неке прераде. Снимање није баш задовољавајуће. Аутоматско снимање уопште не би требало да постоји. Аутоматски нишан је мало превише. Имам пуно искуства у фпс играма, играним на рачунару, мобилном уређају и конзолама, али колико сам играо вашу игру, предлажем да је учиним мало изазовнијом. мало је прелако за сада. вратићу се овој игри у будућности да видим како иде.
Нема подешавања на контролама које се користе за повећање корисничког интерфејса
Мислим да је ова игра добра, али ми треба класична мапа као што је пубг
Имам добру интернет везу, нема везе испразним свој М16 магацин (са 250 мак) Не могу да убијам противнике? Зашто
Одлична игра, лака за играње, одлична графика и звук, веома заразна једина ствар је све је тако скупо и не зарађујете злато да бисте нешто од тога добили...
Веома добра графика и физика оружја. Али брзина и динамика кретања није задовољавајућа. Покрет карактера је спорији него што је потребно. Такође, прилагођавање ХУД-а се не може конфигурисати на задовољство, тј. мапа и позиција ћаскања се не могу променити. Омета играче канџе са 4 прста, такође дугме АДС или дугме за зумирање не помажу у нишању.
Modern Ops - Стрелялки Шутеры অ্যাকশন jja
Zombie War Idle Defense Game Εύκολα fzmu
Дајем једну звјездицу зато што има пуно реклама
Ова игра у последњем ажурирању је контаминирана, хакована, компромитована, више не можете да покренете ову игру са своје СД картице. Тако јадно!!!!! Од 27. октобра 2021. ова игра је још увек хакована, не верујте јој!!!! Не могу да гледам видео снимке за бесплатне ствари, игра се поново покреће, још један знак контаминације
ГГ
то је добра игра. свакако би требало да пробате. Ја сам девојка, али још увек имам опсесију овом игром
Лако се игра, удобно и хладно
:Д
Ово је велика плаћа за играње, трошите новац набавите надмоћно оружје, други играчи покрећу камп уништавајући игру. Креатори игре не могу чак ни да ми пошаљу е-пошту тако да бришу моје коментаре овде. Не препоручујем ову игру никоме апсолутно најгору игру икада.
Било би боље да више личи на бакалар где можете да побољшате своје оружје са кп-ом, а не новцем
Игра је стварно добра, свиђа ми се
Забавно је, има много потенцијала и не морате да имате искуство да бисте се забавили. Добио сам ову игру последњу моћ и већ сам веома добар у њој (још никада нисам изгубио).
Наравно, ово је одлична игра. Свиђа ми се ова игра, али желим да упутим малу молбу. Мој захтев је да се рангирате у овој игрици и представите борбено расположење. Мислим да ће то учинити ову игру још интересантнијом па вас молим да и мој захтев размотрите. Хвала
игра је невероватна, али графика није тако добра
-1звезда 2 дана откако је игра ажурирана комплетан римејк игре сада је потпуно сук.мовеменр гамеплаи звуци оружја вепс сук детињасто сада Едцон није имао право на масовно ажурирање када су играчи попут мене потрошили хиљаде, пушите!уреди 12/7/21 и даље сук ! Пад за падом! Купио сам 650 оп9р 12гб 256 120рр Имам податке и ВиФи 100% Постављам на врх рутер који је потпуно нов и једина друга особа на којој је 80 година мама на онн Стеам уређају на ит лол играо више мото Г7 , не могу ни да играм сада, КАКО постаје боље
Modern Ops: Gun Shooting Games ઍક્શન nufz
Боља од кантера
4 звездице од мог нивоа искуства јер уживам у овој игрици. Моја примедба је што је оружје веома скупо. Ако се ова игра побољша уз мало комуникације са саиграчима, то би била најбоља игра пуцања на андроиду.
Добра игрица
Некада су волели, а сада презиру ову врсту игрица. Забава без мозга, то је када се победи... Едит: Остајем при својој изјави, ако ишта, само је још горе. Док сам раније понекад побеђивао, сада немам шансе. Не можете ништа да кажете што би ме натерало да се вратим. Извини, али срећно са твојом манијакалном игром.
Ново ажурирање за Ноћ вештица СУЦКСССС Нивои редизајнирања нису бољи него раније, а чини се да је играч направљен од путера без обзира колико пута ажурирате свој оклоп, и даље вас убија оружје мање снаге. Изгледа као да је намештено тако да губиш.
Заостаје толико да губим 60% мечева и већину морам да напустим да други играчи не изгубе јер ја умирем због заостајања и понекад морам потпуно да напустим игру. Већ сам имао ову игру са иста мрежа и ради савршено него што сам обрисао игру и сада заостаје за слот и још увек имам исти вифи и мрежу
Modern Ops - Стрелялки Шутеры მძაფრსიუჟეტიანი stfo
Modern Ops: Gun Shooting Games Akció bwuf
Modern Ops: Gun Shooting Games ஆக்ஷன் odqx
основна игра је ОК. заостаје ми, замрзава игру и када се појави на почетном екрану телефона музика из игре наставља да се репродукује неколико секунди. Уживам у игри пре грешака и замрзавања.
Игрица је добра само што је мени ектра интернет а писе лост цонетцион и убаците анимацију када узмемо ноз.
Супер за убити досаду...
Игрица кида најаца је 😊😊😊😁
Волим игру. Нећу да лажем. Добра графика, оружје, карте, све је добро. Оно што ми се не свиђа је то што осећам да се играм са ботовима. Мој К/Д је 9,5 јер је тако лако убити свакога. Ја убијам 23 по утакмици, а мој тим 4 и 5. Исто и са другим тимом. Не знам да ли сам само ја, али желим да се осећам конкурентније. Али све остало је добро.
Имам 2 њихове игре. ОБА се стално прекида. Послао сам бројне мејлове, без одговора. Због овога и ствари као што су недостатак награде за оно што коштају и друге ствари је разлог зашто ћу деинсталирати ову игру. Није их брига за играче. Само новац. Ниједна моја апликација нема оволику количину проблема. Нису урадили ништа да реше проблем. Осим тога, они само игноришу људе који остављају негативне критике. Све што желе су високе критике.
добра за почетнике у фпс играма
Добра
Игрица је бас добра с тим да је изгубио сто ја као 31 левел играм против ликова који су далеко напреднији ниво и лига од мене и вероватно су цхеатерс, лосе распоређени, мени даје ботове, а у другој екипи људи који годинама играју
3 звездице јер ако га играте дуго, касни и одјављујете се. Осим тога, графика је у реду. Пуцање је добро. Само поправи те ствари и можда ћу дати 5 звездица.
Најгора игрица
4 звездице јер постоји фов клизач, али он иде до 60, молим да буде 110
То је игра за хватање превише новца и такође има превише заостајања у њој. Не бих препоручио ову игру никоме.
Исплати се победити, фрустрирајуће је играти када изгубиш од људи који нису бољи, само купују бољу опрему. Да је поштено као пубг, могло би бити забавно
Неће да ми уђе пише ми упдате
Екстра је
Одлична игра, фантастична графика и глатка игра. Међутим, ова игра је такође веома „Плати за победу“ Иако сте упарени са играчима истог нивоа, то не мора да значи да играчи истог калибра, пошто су ти играчи који су довољно благословени да имају такав расположиви приход у могућности да купују много напредније и моћно оружје, они од нас који треба да платимо рачуне и децу коју треба хранити остају у прашини. Дубоко неправедно и неетично, мислио сам да ћемо до сада више платити за победу 🙄
Има ли проблема са варањем јер мислим да се игра са њима погоршава?