Post by waibrevemearun on Feb 3, 2022 10:05:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ پادشاه دفاع برج ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پادشاه دفاع برج IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک توکن های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ پادشاه دفاع برج 2022 version ▞▞▞
این بازی خیلی عالی هست 10000000 این قدر ستاره هم براش کم
خوب نیست دان نکنین همش دروغ
می تونید بمن بگی اینتر نتی است یانه اخه دارم تازه این بازی رو نصب می کنم
چرا تا ۹۹درصد میره و نصبش کامل نمیشه سه بار تا حالا از اول زدم بازم صد نمیشه😤
این بازی را دوست دارم.. همه چیز را تمام کنید.. اما به سطح و چالش بیشتری نیاز دارد. وقتی سطح جدید Btw باشد، بررسی را به روز می کند. چالش سطح 68 سخت ترین است.
گرافیکش زیاد خوب نیست ولی من دفاع امپراتوری هم بازی میکنم دفاع امپراتوری خوبه
بازی عالی ... حیف شد ... تبلیغات PENNSYLVANIA دارد !!!! چقدر نامناسب!!!
بازی خیلی خوب شروع میشود، در مقایسه با دیگر بازیهای دفاعی برج چندان جالب نیست. همچنین مشکلی دارد که در سطوح بعدی، برج ها به اندازه کافی قدرتمند احساس نمی شوند. تنها چیز خوبی که می توانم بگویم این است که گرافیک خوب است و می توانید بازی را کاملاً بدون اتصال به اینترنت بازی کنید.
بازیه خوبیه اما اگه گوشی خاموش بشه میاد از اول
عالی واقعاخیلی خوبه👌
حتی زمانی که از بازی خارج می شوید، تبلیغات دوره ای از زمان دانلود این بازی ظاهر می شود! عاشق این بازی نیست که نمیتواند همیشه تبلیغات را تحمل کند، حتی زمانی که در بازی نیست!
رسیدن به همه چالشها یک چالش است، اما تلاش کردن امری پیش پا افتاده است
بازی بسیار بسیار سرگرم کننده برج دفاعی!
من به خاطر این بازی ها خیلی خوشحالم
پول گرفتن که عالی بازی می کند و بسیار سرگرم کننده است، اما حتی در اولین بازی شما در ساده ترین سطح آنقدر سخت می شود که باید یک استراتژی تقریباً عالی داشته باشید، با این حال آنها به راحتی گزینه های زیادی برای خرج کردن پول برای ساخت بازی به شما می دهند. ساده تر» اگرچه واضح است که این امر به قدری غیرممکن است که اگر بخواهید به پیشرفت ادامه دهید در نهایت انتخابی نخواهید داشت.
بازی عالی و سرگرم کننده هست حتما نصب کنید
به چند مرحله که رد میکنید بازی خیلی سخت میشه هیچ جوره نمیشه ردش کنید من ده بار رفتم نشد
تا اینجا خوبه
واقعا بازی قشنگیه فقط هزینه ارتقاء سطح بالاتر غیرممکن است. یا بیش از 300 یورو خرج کنید یا ویدیوهای روزانه را برای بیش از 2 سال تماشا کنید در غیر این صورت نمی توانید آنها را ارتقا دهید.
نمیتوانید انتخاب کنید که کدام دشمن مورد حمله قرار میگیرد، مانند اولین ایده درست قبل از خروج (؟)
بازی بدی نیست اما به روز رسانی پاداش روزانه حذف شده است و من متوجه شدم که همه ارتقاء برج و طلسم واقعاً کاری انجام نمی دهند. من طلسم شهاب سنگ را به حداکثر رساندم اما آنطور که باید دشمن را ناک اوت نمی کند
تیر بدهید
خوشم میاد اسلام
چرا این همه تبلیغات؟ 90 درصد این بازی تبلیغاتی است
بازی کشتی، تبلیغات بیش از حد
متوست ؟؟؟ ر
تبلیغات، پرداخت به برد.
عالییه ممنون
کسب درآمد برای ارتقای شخصیت بسیار سخت است.
بازی عالی است، اما گاهی اوقات موارد غیرقابل بسته ای دارد که داده ها را مکش می کند. وقتی این تغییر کرد، نظر من را ویرایش خواهم کرد.
خیلی سرگرم کننده است. ندیدن تعداد زیادی تبلیغات که خوب است.
بازی کودکانه، خسته کننده و بسیار محدود
اولین ستاره نیاز بتلاش دوومین ستاره خوب خلاسه کلام خیلی خوبه عالی
مزخرف بعد از چند مرحله رد کردن مراحل غیر ممکن ممکن است
تورو خدا گوش کنیین بلا نسبت هموتون ریدم تو این بازی 😤 ک انقد کصو شره حیف نتم توووووووف
بزرگترین بازی نیست
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است شما از اجرای این برنامه مانند بازی های دیگری که قبلاً بازی می کردم خسته نخواهید شد بنابراین من به آن 5 ستاره می دهم.
خوبه بدک نیست